Gbely - Dolní Bojanovice - MSR Sž

9 medailí detí v Gbelch, Marek Polakovič štvrtý, Tomáš Zavadil piaty

20.9.2013 sa bežal Medlenov chodník v Gbeloch. Šk Jablonica tam mal veľké zastúpenie, keď v detských kategóriách bežalo 14 pretekárov, prvá vo svojej kategórii dobehla ako sa to stalo už pravidlom Lucka Režnáková, ďalej Ninka Zavadilová, 2. Tamarka Svatíková, Adamko Zubák a Matúš Rybanský, tretia Simonka Fedorová, Saška Fedorová, Filipko Zavadil a Vaneska Sameková.

V hlavných pretekoch bežali výborne všetci dvanásti Jabloničania, kde dobehli na poredných miestach.

 

Dolní Bojanovice pre Mirku Zíškovú

Na Burčákovej šestke v Dolních Bojanoviciach vyhrala Mirka Zíšková v kategórii ženy nad 35 rokov. Najlepšie dobehol Marek Polakovič na 3.mieste a Tomáš Zavadil na 4.mieste v absolútnom poradí. Blažena Kocúriková na treťom mieste v ženách nad 45 rokov a Marcela Kocúriková 3.miesto v hlavnej kategórii ženy. V hlavných pretekoch sa zúčastnilo 9 Jabloničanov a v detských pretekoch Lucka Režnáková na 1.mieste a Adam Zubák na 4.mieste.

1.miesto Miroslava Zíšková

 

MSR starších žiakov - Košice

21.9. - 22.9. 2013 sa v Košiciach konali MSR starších žiakov. V drese Ašk Skalica bežal Matúš Rybanský 1500m s časom 5:19 na 27.mieste a 800m s časom 2:22 na výbornom 9.mieste. Na úkor dlhej cesty podal Matúš vynikajúci výkon. Ďakujeme za reprezentáciu klubu a gratulujeme!!!!