Chorvátsko - Rajec - Malokarpatský kros

Tomáš Zavadil vyhral kros v Chorvátsku

V sobotu 2. 8. 2014 sa v chorvátskom Zadare konali preteky Kros u šumi. Na trati dlhej 5,2 km si v horúčave dovolenku spestril Tomáš Zavadil a to sa mu aj vyplatilo. V absolútnom poradí 3. miesto a v kategórii 1. miesto s časom 0:18:54 ho naozaj potešilo.

 

Rajecký polmaratón

Dňa 9.8. 2014 sa konal v Rajci ďalší ročník Rajeckého maratónu a polmaratónu. Na polovičnej trati bežal z jabloničanov iba Dušan Tomek a dobehol na 61. mieste s časom 1:40:30.

 

Na Malokarpatskom krose sme zberali medaile

MSBP a ZDBP pokračoval v Plaveckom Mikuláši Malokarpatským krosom. Muži bežali trať dlhú 14 km a ženy polovicu. Na polovičnej trati dobehli najlepšie z jabloničaniek Blažena Kocúriková na 2. mieste v absolútnom poradí (1. ženy nad 45r.) a Miroslava Zíšková na 9. mieste (1. ženy nad 35r.),  ďalej  Danisa Rybanská a Božena Zavadilová. Na celej trati najlepšie dobehol Tomáš Zavadil na 5. mieste v absolútnom poradí aj v kategórii, ďalej Stanislav Nemček, Pavol Poláček a Peter Stanek.  

V detských kategóriách sme nazbierali 12 medailí. Adamko Zubák 1. miesto, Lucka Režnáková 1. miesto, Filipko Zavadil 3. miesto, Vaneska Sameková 3. miesto, Jurko Tomašovič 3. miesto, Tamarka Svatíková 1. miesto, Elis Židek 3. miesto, Majko Valla 1. miesto, Ninka Zavadilová 1. miesto, Kajko Klásek 2. miesto, Vaneska Poláčková 1. miesto a Simonka Fedorová 3. miesto.