Sústredenie vo Vysokých Tatrách pre majstrov Slovenska v kategórii staršieho žiactva a finalistov HNO 2019 - Sústredenie bežcov v Rajeckej Lesnej 2019 - Beh starej školy Lamač-Stupava 19.ročník

Beh starej školy Lamač-Stupava 19.ročník

Sobota 9.11. 2019 Bratislava - 18,5km
 
Ženy: 16.miesto Michala Martišová
Muži: 11.miesto Tomáš Zavadil, 63.miesto Roman Bachratý
 
 

Sústredenie bežcov v Rajeckej Lesnej 2019

30.10. - 3.11. 2019 Rajecká Lesná
 
Sústredenie prebiehalo v okolí Rajeckej Lesnej, kde sme absolvovali 8 bežeckých tréningov v kombinácii s turistikou na Kľak a Hnilickú Kýčeru. Ubytovanie bolo v Prázdninovom dome Eliška so stravovaním v penzióne u Hromadov. Na regeneráciu sme využívali Wellness v hotely Diplomat v Rajeckých Tepliciach.
     Ďakujem Simonke Hrajnohovej, Lucke Režnákovej, Aďke Vaškovej, Miške Koptákovej, Megi Čuvalovej, Peťovi Obcovičovi, Adamovi Zubákovi, Alexovi Hulkovi, Romanovi Bachratému a Andrejovi Hološkovi za parádne zvládnuté sústredenie. Máme za sebou výborné tréningy, regeneráciu a hlavne 5 dní so super partiou. Som rád že môžem trénovať takých výborných športovcov a teším sa na ďalšiu spoluprácu.
Ďakujem, tréner T. Zavadil.
 
 
 

Sústredenie vo Vysokých Tatrách pre majstrov Slovenska v kategórii staršieho žiactva a finalistov HNO 2019

18.10. – 23.10. 2019 Tatranské Matliare, hotel Hutník Tatranská Lomnica
 
Lucka Režnáková, Aďka Vašková, Alex Hulka a tréner Tomáš Zavadil sa zúčastnili na spoločnom sústredení víťazov MSR staršieho žiactva a HNO, ktoré organizoval Slovenský Atletický Zväz. Atléti absolvovali počas sústredenia ranné tréningy, turistiky, tréningy v plavárni a telocvični, tréning a motivačné sedenie s Jánom Volkom a sedenie s vedením SAZ a reprezentáciou SR na Štrbskom Plese. Všetko prebiehalo vo výbornej a priateľskej atmosfére.